VARNOST je na 1. mestu

Doma se boste počutili varno, brez skrbi pred nepovabljenimi gosti in že v osnovi so vhodna vrata izdelana po najnovejših varnostnih standardih. Opcijsko si lahko vrata dodatno izberete še v izvedbi WK1 ali WK2. V obeh primerih priložimo varnostni certifikat neodvisne inštitucije IFT Rosenheim. Tako bodo vaša vrata še varnejša pred nepovabljenimi gosti.

Za varnost vašega doma je dobro poskrbljeno že z serijsko opremo – brez doplačila.

Neprekosljiv DESIGN, izdelan po vaših željah!

Izbira vhodnih vrat daje vaši hiši pečat in njeno prepoznavnost. Vhodna vrata s svojo vsebino in izgledom povedo veliko o lastniku, njegovi filozofiji in načinu življenja ter njegovem odnosu do vrednot, ki mu jih prinaša in pomeni dom. Program vhodnih vrat INOTHERM zagotavlja uporabniku izjemno široko paleto izdelkov, ki jih mogoče še dodatno individualno prilagoditi željam posameznika.

»Izberite INOTHERM - izberite unikatna vrata!«

Vhodna vrata v katere se naši kupci zaljubijo…

Nakup vhodnih vrat je vedno pogosteje tudi čustven nakup. Nakup vhodnih vrat Inotherm in s tem vaše investicije je, da imate zajamčen varen (preverjen) nakup. Dandanes je zaradi bistveno manjše diferenciacije med izdelki na trgu izziv podjetja bistveno večji kot le izgradnja superiornega izdelka. Da bi zgradili močno blagovno znamko, ki bo iz možne izbire za potrošnika izbrisala ostale, je izdelku potrebno dodati čustveno vrednost. Tako kupci Inotherm vrat nikoli niti ne pomislijo na nakup drugih vrat, saj se v vrata Inotherm preprosto zaljubijo.

Dovolite, da vam pomagamo stopiti iz povprečja!

INOTHERM sodi med vodilne evropske blagovne znamke s področja proizvodnje visoko kvalitetnih aluminijastih vhodnih vrat. Z leti so vrata Inotherm postala sinonim najnovejših tehnologij, ki jih krasi precizno ročno delo z izjemno kvaliteto za najzahtevnejše kupce. Ker so vhodna vrata vedno pogosteje tudi statusni simbol, boste z vrati Inotherm vašemu domu ustvarili dodano vrednost in pokazali izbran okus za najzahtevnejše.

»Vrata Inotherm vam zagotavljajo večjo varnost, boljšo kvaliteto bivanja in povečano vrednost vašega doma.«

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat.
Ustvarjamo toplino.
Ustvarjamo občudovanje pogledov.

"Ustvarite si našo zgodbo tudi vi!"

TOPLOTNA
IZOLATIVNOST

ZANESLJIVOST
 

DOLGOTRAJNOST
 

ZVOČNA
IZOLACIJA

EKOLOGIJA