STUDIO okna

Okna iz tega programa odlikujejo čiste oblike in ravne linije okvirja in krila. Okvir in krilo sta na zunanji strani površinsko poravnana, kar daje izdelku še posebej moderen in minimalističen izgled. Izdelki iz tega programa so še posebej primerni za sodobne objekte z večjimi steklenimi površinami, ki so grajeni po najsodobnejših arhitekturnih smernicah.

Površinsko izravnani sistemi oken lepo poudarjajo vaš napreden bivalni slog in se lahko v celoti vgradijo v zidno odprtino - vidno samo okensko steklo.

Vsa okna STUDIO iz les/aluminija, umetne mase/aluminija in umetne imajo lahko na zunanji strani vizualno enak izgled, kar vam omogoča kombinacijo različnih materialov v istem objektu.

Uživajte pri raziskovanju stila studio!LES/ALUMINIJ

STUDIO okna - Les/Aluminij

UMETNA MASA/ALUMINIJ

STUDIO okna - Umetna masa/aluminij

UMETNA MASA

STUDIO okna - Umetna masaPrednosti Internormovih oken STUDIO

I-TEC SENČENJE FOTOVOLTAIČNE ŽALUZIJE

I-TEC SENČENJE FOTOVOLTAIČNE ŽALUZIJE
Samostojno oskrbovanje z energijo z vgrajenimi fotovoltaičnim modulom, brez dodatnih inštalacij, upravljanje z dvosmernim upravljalnikom.

I-TEC SENČENJEDIZAJNIRANI ZAPIRALNI ELEMENTI

DIZAJNIRANI ZAPIRALNI ELEMENTI
Okna STUDIO so serijsko opremljena z dizajniranimi elementi v srebrni barvi, ki so lepega videza in jih boste enostavno čistili.OTPIMALNA TOPLOTNA IZOLACIJA

OTPIMALNA TOPLOTNA IZOLACIJA
Visokotesnilna termoizolacijska pena omogoča odlično toplotno izolacijo in optimalno izotermičnost. Tako se okna ne rosijo

Pri Internormu imamo FIX-O-ROUND tehnologijo za serijsko pritrditev stekel v celotni okvir brez vmesnih prostorov.

  • Odlična stabilnost
  • Optimalna toplotna in zvočna izolacija
  • Večja varnost pred vlomi
  • Učinkovita funkcija okna
I TEC ZASTEKLITEV


Odlična toplotna izolacija in energijska učinkovitost

Vsi Internormovi okenski sistemi so zelo primerni za nizkoenergijske in pasivne hiše ter so na voljo kot komponente s certifikatom za pasivne hiše. Internormova serijska trojna zasteklitev SOLAR+ omogoča najvišjo toplotno izolacijo in energijsko učinkovitost. Stopnja prepusta celotne energije (g-vrednost) je za 20 % višja kot pri standardni trojni zasteklitvi. Še posebej primerno za pasivno gradnjo.


Najboljša varnost
Vsi Internormovi okenski sistemi s popolnoma skritim okovjem so na spodnji vogalih opremljeni tudi z varnostnim okovjem (osnovna varnost). Za še večjo varnost sta na voljo dve dodatni izvedbi z varnostnim razredom WK1 in WK2 (oziroma resistant class RC1 in RC2).

I-tec Zasteklitev FIX-O-ROUND tehnologija
Večja stabilnost, boljša toplotna in zvočna izolacija, večja varnost pred vlomi in najboljša zaščita funkcionalnosti.