STUDIO okna

Okna iz tega programa odlikujejo čiste oblike in ravne linije okvirja in krila. Okvir in krilo sta na zunanji strani površinsko poravnana, kar daje izdelku še posebej moderen in minimalističen izgled. Izdelki iz tega programa so še posebej primerni za sodobne objekte z večjimi steklenimi površinami, ki so grajeni po najsodobnejših arhitekturnih smernicah.

Površinsko izravnani sistemi oken lepo poudarjajo vaš napreden bivalni slog in se lahko v celoti vgradijo v zidno odprtino - vidno samo okensko steklo.

Vsa okna STUDIO iz les/aluminija, umetne mase/aluminija in umetne imajo lahko na zunanji strani vizualno enak izgled, kar vam omogoča kombinacijo različnih materialov v istem objektu.

Uživajte pri raziskovanju stila studio!UMETNA MASA/ALUMINIJ

STUDIO okna - Umetna masa/aluminij

UMETNA MASA

STUDIO okna - Umetna masa

 Prednosti Internormovih oken STUDIO

 

  

   

Odlična toplotna izolacija in energijska učinkovitost

Vsi Internormovi okenski sistemi so zelo primerni za nizkoenergijske in pasivne hiše ter so na voljo kot komponente s certifikatom za pasivne hiše. Internormova serijska trojna zasteklitev SOLAR+ omogoča najvišjo toplotno izolacijo in energijsko učinkovitost. Stopnja prepusta celotne energije (g-vrednost) je za 20 % višja kot pri standardni trojni zasteklitvi. Še posebej primerno za pasivno gradnjo.

 

Najboljša varnost
Vsi Internormovi okenski sistemi s popolnoma skritim okovjem so na spodnji vogalih opremljeni tudi z varnostnim okovjem (osnovna varnost). Za še večjo varnost sta na voljo dve dodatni izvedbi z varnostnim razredom WK1 in WK2 (oziroma resistant class RC1 in RC2).

I-tec Zasteklitev FIX-O-ROUND tehnologija
Večja stabilnost, boljša toplotna in zvočna izolacija, večja varnost pred vlomi in najboljša zaščita funkcionalnosti.