O nas

Zastopamo vrhunske blagovne stavbnega pohištva, nad katerimi so naši kupci navdušeni. 

Vašemu domu ustvarjamo vrednost in toplino!

Smo podjetje z dolgoletno tradicijo v izdelavi stavbnega pohištva (neprekinjeno od leta 1935), ki zastopa in prodaja proizvode zunanjega stavbnega pohištva blagovnih znamk najvišjega kakovostnega in cenovnega razreda. Podjetje je kupcu prijazno in vedno išče optimalno in ugodno rešitev. Naši kupci želijo pohištvo, ki bo njihovemu domu dalo poseben pečat (dodano vrednost) in zagotovilo najboljše izolativne karakteristike.

Zastopamo MOČNE blagovne znamke

Zavedamo se, da je maksimalno zadovoljstvo naših strank možno zagotoviti samo s pomočjo zanesljivih in preverjenih partnerjev. Tako pri nas ne boste dobili izdelkov »nepoznanih« proizvajalcev, ali izdelkov »sumljivega« porekla. Ker vam želimo ponuditi res samo najboljše že vrsto let sodelujemo z vodilnimi Evropskimi in svetovnimi partnerji, kot sta Internorm in Inotherm.

Dolga zgodba odličnih rešitev …

Uspešna zgodba podjetja se je začela pred 80 leti, ko je Gorjanc Franc st. zgradil in odprl mizarsko delavnico. Danes se lahko pohvalimo da smo prva izbira kupcev višjega kakovostnega in cenovnega razreda, ki iščejo brezskrbno in varno izbiro.

Naša zgodba po »mejnikih«

Vašemu domu ustvarjamo edinstven pečat.
Ustvarjamo toplino.
Ustvarjamo občudovanje pogledov.

"Ustvarite si našo zgodbo tudi vi!"

BITI POŠTEN. BITI PREDAN DELU.
BITI VSAK DAN BOLJŠI.

Vrhunski proizvodi, storitve in nenazadnje več kot 80 letna tradicija so zagotovilo, da boste pri Mizarstvu Gorjanc našli kvaliteto in odnos ki si ga zaslužite. Vabim vas, da nas obiščete v naših razstavnih salonih in se osebno prepričate, zakaj smo že četrto leto zapored postali najboljši Internormov partner v Sloveniji. Skrb za šolanje in strokovno usposabljanje naših zaposlenih sta zagotovilo, da boste deležni svetovanja, ki vam bo pri gradnji olajšalo vaše odločitve.

Kot direktor podjetja pa vam dajem besedo da bo naše sodelovanje odkrito in pošteno, ter da vam bom tudi osebno vedno na razpolago!

Igor Gorjanc, CEO

TOPLOTNA
IZOLATIVNOST

ZANESLJIVOST
 

DOLGOTRAJNOST
 

ZVOČNA
IZOLACIJA

EKOLOGIJA