HOME SOFT okna

Okna iz tega programa izpolnjujejo vse zahteve sodobnega sloga gradnje. Zaobljene, softline oblike robov okvirja in krila lepo zaokrožijo harmonijo vašega objekta.

Izdelki s površinsko zamaknjenim sistemom okvirja in krila ter z zaobljenimi robovi, so primerni tako za novogradnje, kot tudi sanacije.

Vsa okna programa home SOFT iz les/aluminija, umetne mase/aluminija in umetne mase imajo lahko na zunanji strani vizualno enak izgled, kar vam omogoča kombinacijo različnih materialov v istem objektu.

Uživajte pri raziskovanju stila HOME SOFT!

LES/ALUMINIJ

HOME SOFT OKNA- Les/Aluminij

UMETNA MASA/ALUMINIJ

HOME SOFT OKNA - Umetna masa/aluminij

UMETNA MASA

HOME SOFT OKNA - Umetna masaPrednosti Internormovih oken HOME SOFT

OPTIMALNA TOPLOTNA IZOLACIJA

OPTIMALNA TOPLOTNA IZOLACIJA
Dobra toplotna izolacija, izotermičnost poskrbi, da se okna ne rosijo.I-TEC ZASTEKLITEV FIX-O-ROUND TEHNOLOGIJA

I-TEC ZASTEKLITEV FIX-O-ROUND TEHNOLOGIJA
Večja stabilnost, boljša toplotna in zvočna izolacija, večja varnost pred vlomi in najboljša zaščita fukncionalnosti.

I-TEC ZASTEKLITEVI-TEC SENČENJE FOTOVOLTAIČNE ŽALUZIJE

I-TEC SENČENJE FOTOVOLTAIČNE ŽALUZIJE
Samostojno oskrbovanje z energijo z vgrajenim fotovoltaičnim modulom, brez dodatnih inštalacij, upravljanje z dvosmernim upravljalnikom.I-TEC SENČENJEDIZAJNIRANI ZAPIRALNI ELEMENTI

DIZAJNIRANI ZAPIRALNI ELEMENTI
Okna HOME SOFT so serijsko opremljena z dizajniranimi elementi v srebrni barvi, ki so lepega videza in jih boste enostavno čistili.Odlična toplotna izolacija in energijska učinkovitost
Vsi Internormovi okenski sistemi so zelo primerni za nizkoenergijske in pasivne hiše ter so na voljo kot komponente s certifikatom za pasivne hiše.
Internormova serijska trojna zasteklitev SOLAR+ omogoča najvišjo toplotno izolacijo in energijsko učinkovitost. Stopnja prepusta celotne energije (g-vrednost) je za 20 % višja kot pri standardni trojni zasteklitvi. Še posebej primerno za pasivno gradnjo.

Vezana okna s štirikratno zaščito
Posebna vezana konstrukcija omogoča odlično štirikratno zaščito: povečana toplotna in zvočna izolacija ter vgrajena zaščita pred soncem in neželenimi pogledi med okenskimi stekli - po izbiri žaluzije, plisirane zavesice ali duette®. Možnost tudi samostojnega napajanja z vgrajenim fotovoltaičnimi modulom, kjer ni potrebna električna napeljava.

Najboljša varnost
Vsi Internormovi okenski sistemi s popolnoma skritim okovjem so na spodnji vogalih opremljeni tudi z varnostnim okovjem (osnovna varnost). Za še večjo varnost sta na voljo dve dodatni izvedbi z varnostnim razredom WK1 in WK2 (oziroma resistant class RC1 in RC2).