HOME SOFT okna

Okna iz tega programa izpolnjujejo vse zahteve sodobnega sloga gradnje. Zaobljene, softline oblike robov okvirja in krila lepo zaokrožijo harmonijo vašega objekta.

Izdelki s površinsko zamaknjenim sistemom okvirja in krila ter z zaobljenimi robovi, so primerni tako za novogradnje, kot tudi sanacije.

Vsa okna programa home SOFT iz les/aluminija, umetne mase/aluminija in umetne mase imajo lahko na zunanji strani vizualno enak izgled, kar vam omogoča kombinacijo različnih materialov v istem objektu.

Uživajte pri raziskovanju stila HOME SOFT!

UMETNA MASA/ALUMINIJ

HOME SOFT OKNA - Umetna masa/aluminij

UMETNA MASA

HOME SOFT OKNA - Umetna masa

 Prednosti Internormovih oken HOME SOFT

 

  

  

  

 Odlična toplotna izolacija in energijska učinkovitost
Vsi Internormovi okenski sistemi so zelo primerni za nizkoenergijske in pasivne hiše ter so na voljo kot komponente s certifikatom za pasivne hiše.
Internormova serijska trojna zasteklitev SOLAR+ omogoča najvišjo toplotno izolacijo in energijsko učinkovitost. Stopnja prepusta celotne energije (g-vrednost) je za 20 % višja kot pri standardni trojni zasteklitvi. Še posebej primerno za pasivno gradnjo.

Vezana okna s štirikratno zaščito
Posebna vezana konstrukcija omogoča odlično štirikratno zaščito: povečana toplotna in zvočna izolacija ter vgrajena zaščita pred soncem in neželenimi pogledi med okenskimi stekli - po izbiri žaluzije, plisirane zavesice ali duette®. Možnost tudi samostojnega napajanja z vgrajenim fotovoltaičnimi modulom, kjer ni potrebna električna napeljava.

Najboljša varnost
Vsi Internormovi okenski sistemi s popolnoma skritim okovjem so na spodnji vogalih opremljeni tudi z varnostnim okovjem (osnovna varnost). Za še večjo varnost sta na voljo dve dodatni izvedbi z varnostnim razredom WK1 in WK2 (oziroma resistant class RC1 in RC2).