AMBIENT okna

Klasične oblike in tradicionalen dizajn lepo poudarijo vašo arhitekturo zgradbe. Okna iz tega programa izpolnjujejo tudi vse zahteve sodobnega sloga gradnje.

Izdelki s površinsko zamaknjenim sistemom okvirja in krila ter z bogatim dizajnom so primerni tako za sanacije kot tudi za novogradnje.

Vsa okna programa home AMBIENTE iz les/aluminija, umetne mase/aluminija in umetne imajo lahko na zunanji strani vizualno enak izgled, kar vam omogoča kombinacijo različnih materialov v istem objektu.

Uživajte pri raziskovanju stila AMBIENTE!

UMETNA MASA/ALUMINIJ

AMBIENTE okna - Umetna masa/aluminij

UMETNA MASA

AMBIENTE okna - Umetna masa

 Prednosti Internormovih oken ABMIENTE

 

  

  

 Odlična toplotna izolacija in energijska učinkovitost
Vsi Internormovi okenski sistemi so zelo primerni za nizkoenergijske in pasivne hiše ter so na voljo kot komponente s certifikatom za pasivne hiše.
Internormova serijska trojna zasteklitev SOLAR+ omogoča najvišjo toplotno izolacijo in energijsko učinkovitost. Stopnja prepusta celotne energije (g-vrednost) je za 20 % višja kot pri standardni trojni zasteklitvi. Še posebej primerno za pasivno gradnjo.

Vezana okna s štirikratno zaščito
Posebna vezana konstrukcija omogoča odlično štirikratno zaščito: povečana toplotna in zvočna izolacija ter vgrajena zaščita pred soncem in neželenimi pogledi med okenskimi stekli - po izbiri žaluzije, plisirane zavesice ali duette®. Možnost tudi samostojnega napajanja z vgrajenim fotovoltaičnimi modulom, kjer ni potrebna električna napeljava.

Najboljša varnost
Vsi Internormovi okenski sistemi s popolnoma skritim okovjem so na spodnji vogalih opremljeni tudi z varnostnim okovjem (osnovna varnost). Za še večjo varnost sta na voljo dve dodatni izvedbi z varnostnim razredom WK1 in WK2 (oziroma resistant class RC1 in RC2).