AMBIENT okna

Klasične oblike in tradicionalen dizajn lepo poudarijo vašo arhitekturo zgradbe. Okna iz tega programa izpolnjujejo tudi vse zahteve sodobnega sloga gradnje.

Izdelki s površinsko zamaknjenim sistemom okvirja in krila ter z bogatim dizajnom so primerni tako za sanacije kot tudi za novogradnje.

Vsa okna programa home AMBIENTE iz les/aluminija, umetne mase/aluminija in umetne imajo lahko na zunanji strani vizualno enak izgled, kar vam omogoča kombinacijo različnih materialov v istem objektu.

Uživajte pri raziskovanju stila AMBIENTE!

LES/ALUMINIJ

AMBIENTE okna- Les/Aluminij

UMETNA MASA/ALUMINIJ

AMBIENTE okna - Umetna masa/aluminij

UMETNA MASA

AMBIENTE okna - Umetna masaPrednosti Internormovih oken ABMIENTE

I-TEC SENČENJE FOTOVOLTAIČNE ŽALUZIJE

I-TEC SENČENJE FOTOVOLTAIČNE ŽALUZIJE
Samostojno oskrbovanje z energijo z vgrajenimi fotovoltaičnim modulom, brez dodatnih inštalacij, upravljanje z dvosmernim upravljalnikom.

I-TEC SENČENJEDIZAJNIRANI ZAPIRALNI ELEMENTI

DIZAJNIRANI ZAPIRALNI ELEMENTI
Okna ambiente so serijsko opremljena z dizajniranimi elementi v srebrni barvi, ki so lepega videza in jih boste enostavno čistili.OTPIMALNA TOPLOTNA IZOLACIJA

OTPIMALNA TOPLOTNA IZOLACIJA

OTPIMALNA TOPLOTNA IZOLACIJA
Visokotesnilna termoizolacijska pena omogoča odlično toplotno izolacijo in optimalno izotermičnost. Tako se okna ne rosijo.

Pri Internormu imamo FIX-O-ROUND tehnologijo za serijsko pritrditev stekel v celotni okvir brez vmesnih prostorov.

  • Odlična stabilnost
  • Optimalna toplotna in zvočna izolacija
  • Večja varnost pred vlomi
  • Učinkovita funkcija okna
I TEC ZASTEKLITEVOdlična toplotna izolacija in energijska učinkovitost
Vsi Internormovi okenski sistemi so zelo primerni za nizkoenergijske in pasivne hiše ter so na voljo kot komponente s certifikatom za pasivne hiše.
Internormova serijska trojna zasteklitev SOLAR+ omogoča najvišjo toplotno izolacijo in energijsko učinkovitost. Stopnja prepusta celotne energije (g-vrednost) je za 20 % višja kot pri standardni trojni zasteklitvi. Še posebej primerno za pasivno gradnjo.

Vezana okna s štirikratno zaščito
Posebna vezana konstrukcija omogoča odlično štirikratno zaščito: povečana toplotna in zvočna izolacija ter vgrajena zaščita pred soncem in neželenimi pogledi med okenskimi stekli - po izbiri žaluzije, plisirane zavesice ali duette®. Možnost tudi samostojnega napajanja z vgrajenim fotovoltaičnimi modulom, kjer ni potrebna električna napeljava.

Najboljša varnost
Vsi Internormovi okenski sistemi s popolnoma skritim okovjem so na spodnji vogalih opremljeni tudi z varnostnim okovjem (osnovna varnost). Za še večjo varnost sta na voljo dve dodatni izvedbi z varnostnim razredom WK1 in WK2 (oziroma resistant class RC1 in RC2).